Hitland Run - Super dag!

Geplaatst op 22-04-2018  -  Categorie: Activiteiten  -  Auteur: Geen Getrut

Uitslagen

Beste deelnemer aan de Hitlandrun,

Hartelijk dank voor jouw deelname aan de Hitlandrun! We hopen dat je een leuke dag hebt gehad. Wij in elk geval wel. Mede dankzij jou hebben we vandaag € 5.000 opgehaald voor het goede doel, Stichting Roparun. Daar zijn we hartstikke blij mee!

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om ook onze sponsors te bedanken: bouwmarkt Hornbach, Hardloopwinkel.nl, supermarkt Picnic en enkele lokale bedrijven. Zonder hen en de medewerking van recreatieschap Het Hitland hadden we deze loop niet kunnen organiseren.

Het was lekker warm vandaag en daardoor hebben de meeste lopers hun wedstrijdverwachtingen een beetje moeten aanpassen. Wil je weten wat jouw finishtijd is? Klik dan snel op knop hierboven. Voor een sfeerverslag met leuke foto's verwijzen we je graag naar onze Facebook-pagina en onze website.

Door het onverwacht grote aantal na-inschrijvingen waren er helaas niet genoeg medailles voor iedereen. Wil je er graag alsnog eentje krijgen, stuur dan een mailtje naar hitlandrun@geengetrut.nl met je naam en postadres.

Hartelijke groet,
Roparunteam Geen Getrut