Yessss we did it again

Geplaatst op 08-06-2017  -  Categorie: Algemeen


Met 86 teams vertrokken we zaterdag 3 Juni vanuit Hamburg met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Roparun. Maar daar zijn we het afgelopen jaar ook heel druk mee bezig geweest en en dus hadden we het Pinksterweekend ook nog wel een 'klein'  alternatief doel: weer snelste vanuit Hamburg binnen te komen.
We vertrokken, net als vorig jaar weer om 20:00 uur. Na 39 uur met regen, wind, zon en erg weinig slaap, kwamen we maandagochtend om
11:10 uur met een big smile op ons gezicht over de finish. Met een gemiddelde snelheid van 14.5 km per uur waren we ook dit jaar het snelste team vanuit Hamburg.
Yesss we did it again!

Ons kleine doel voor het Pinksterweekend is bereikt.

Daarnaast zijn we ook heel trots dat we kunnen vertellen dat we onze bijdrage van vorig jaar meer dan verdubbeld hebben en deze keer het prachtige bedrag van ruim €19.000.- aan de stichting Roparun kunnen overmaken.

Nogmaals bedankt aan iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt!

Nu gaan wij eerst even vakantie vieren, maar na de zomermaanden zullen wij ons weer gaan bezig houden met het organiseren van nieuwe evenementen en ons weer gaan voorbereiden om de Roparun 2018!

Tot snel allemaal.


.stalmann