Sponsoren

Wij zijn trots op onze sponsoren.

screen-shot-2018-05-18-at-13-29-50

Vleeschmeester

 

Al ons vlees is in ons eigen beheer, komt van onze eigen vertrouwde slachthuizen, veehouders en mesters. Wij doen geen concessies aan kwaliteit en versheid. Zo krijgt ons vee geen antibiotica of groeihormonen.


Nagenoeg al onze vleeswaren komen uit eigen ambachtelijke worstmakerij. Hier worden de vleeswaren en de streekproducten volgens onze eigen recepturen gemaakt. Onze worstmakerij werkt met sterk gereduceerd zoutgebruik en een beperkte toevoeging van smaakversterkers.


Al onze buitenlandse vleeswaren worden geïmporteerd en streng gecontroleerd. Wij verkopen uitsluitend de gecertificeerde en orginele merken. Ons scharrel- en biologisch vlees welke geïmporteerd worden, zijn gewaarborgd met de benodigde certificaten.
Al onze maaltijden, grillproducten, snacks en salades zijn van onze eigen "meester in de keuken". Hier bereiden wij dagelijks al onze specialiteiten met gezonde en dagverse ingrediënten en bereiden wij alleen ons eigen vleesch.

 

Ook al onze producten die geserveerd worden met onze catering & partyservice komen uit onze eigen keuken.
Wij werken zo veel mogelijk met natuurlijke smaakversterkers en basisgrondstoffen. Het gebruik van E-nummers wordt beperkt, reduceren wij het zoutgebruik en bereiden wij MSG vrije producten.

screen-shot-2018-05-18-at-13-26-45

2Organics

With About 110 years of experience in growing and trading organic vegetables we know our way around in the business. We believe close cooperation between produce, trade and organized reseller will bring the best service and experience to the consumer.

By maintaining a high standard in to delivering and organizing organic fruit and vegetables is the only solution for being part in this business. Like to know more how we can be at your service? Please contact us.

screen-shot-2018-05-18-at-13-24-19

IWE watersnijtechniek

Al meer dan 2 decennia leverancier van de OMAX watersnijmachines.

OMAX de innovatieve & leidende, watersnijmachine fabrikant die als een van de weinigen in de branche zelf zijn watersnijmachines, hogedrukpompen en watersnijmachine software ontwikkelt & produceert. In de afgelopen jaren heeft OMAX meer dan 5500 watersnijmachines over de gehele wereld geïnstalleerd.

screen-shot-2018-05-18-at-13-21-31

Uw Apotheek aan Huis

Het komt vaker voor dat mensen problemen ervaren bij het gebruik van medicijnen. Sommige mensen hebben last van bijwerkingen. Voor weer anderen is het niet helemaal duidelijk hoe, of wanneer ze de medicijnen moeten innemen. De ervaring leert dat u na het ontvangen of gebruiken van medicijnen nog vragen kan hebben. Om u nog beter van dienst te zijn, komen wij graag naar u toe.

logo-jpg-zwaan-bikes-rotterdam

 

ZWAAN BIKES

Zwaan Bikes is een exclusief fietsmerk van Rotterdamse bodem. De fiets wordt door Dave Zwaan gebouwd naar uw wensen. Als u uw fiets kunt dromen, dan kan Dave hem bouwen!

 

Uw eigen Zwaan Bike wordt helemaal volgens uw wensen gebouwd. U bepaalt hoe uw fiets eruit komt te zien! De complete bouw wordt vastgelegd op foto’s en u krijgt bij de aflevering van uw Zwaan Bike een fotoboek mee. Hierdoor kunt u op ieder gewenst moment genieten van uw fiets in de maak.

 

De namen van de fietsen zijn gelijk aan de grootouders van Dave: Evert en Liza.

 

coop-vandaag

Coop vandaag

Met dank aan Coop Vandaag, Oostzeedijk 310-312  Rotterdam, voor het sponsoren van verse maaltijden voor de Roparun.

 

 

DeHardloopWinkel

De Hardloopwinkel

De Hardloopwinkel is de specialist op het gebied van hardlopen en heeft inmiddels 6 vestigingen in Nederland. Mede door de jarenlange ervaring en kennis is De Hardloopwinkel uitgegroeid tot dé hardloopspecialist in jouw regio.

LaGironde

Wijnhandel La Gironde

La Gironde, een traditioneel bedrijf met een duidelijke visie: mooie wijnen (ver)kopen!

Duurzame relaties met veelal kleinere, ambachtelijke wijnmakers garandeert een onderscheidend assortiment. Wijnen die staan voor hun afkomst, die het "terroir" waar zij vanaf komen en de druivensoorten waarvan zij gemaakt zijn, op de best mogelijke manier weergeven. Het brede assortiment van meer dan 300 wijnen is voornamelijk toegespitst op karaktervolle wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië maar ook uit de nieuwe wereld, zoals Chili, Argentinië en Zuid-Afrika.

Een goede service verlenen en onze producten zo goed mogelijk begeleiden is nog een belangrijk punt. Hetgeen wij nodig achten omdat onze wijnen geen eenheidsworst zijn maar juist typisch voor hun herkomstgebied.

E captain

E-Captain

Alles-in-één software oplossing biedt totaaloverzicht voor elke organisatie
Altijd op koers met e-Captain

Met e-Captain haalt u de gebruiksvriendelijke internetapplicatie gericht op verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van onder meer leden, relaties en donateurs, websites en de boekhouding in huis. Verenig online het overzicht en het inzicht rondom uw organisatie zodat u altijd op koers blijft. Elke organisatie heeft een 'captain' die aan het roer staat. 

Met e-Captain beschikt u over een op maat samengesteld CRM-softwarepakket dat u al voor 365,- euro per jaar een extra 'bestuurslid' levert die het totaaloverzicht voor elke organisatie biedt. Van artikelenbeheer tot en met websitebeheer en alles wat daar tussen zit.

Bikes

Zwaan bikes Rotterdam

In 1991 zijn wij begonnen in de ondergrondse fietsenstalling onder het oude Centraal Station van Rotterdam. Rond 1998 werd er een winkel en een nieuwe werkplaats gecreëerd in de bestaande ruimte.

 

 

Sinds maart 2016 zitten wij op onze prachtige en centrale locatie in Rotterdam aan het Weena. Dit gebouw ligt op 100 meter van het Centraal Station Rotterdam. In het Groot Handelsgebouw hebben we een mooie ruimte. Vanwege de monumentale uitstraling van dit pand en onze goed ingerichte winkel, hebben we de mooiste Bromptonshop van de Benelux kunnen bouwen!

 

Naast de verkoop van Brompton zijn we ook de enige winkel ter wereld die echte Brompton huurfietsen zonder abonnement ter beschikking heeft.

 

Wij repareren alle fietsen, verhuren normale fietsen en verkopen gebruikte fietsen, nieuwe e-bikes en fietsaccessoires! Waar we heel trots op zijn is dat we zelf fietsen bouwen, speciaal op maat van de klant. Dit eigen merk, Zwaan Bikes, is onze trots: het is zeer exclusief en met de hand gebouwd!

frebodruk2

Frebo druk

 

 Wij leveren en bedrukken al 30 jaar vele merken promotionele kleding, sportkleding en werkkleding