Sponsoren

Wij zijn trots op onze sponsoren.

Aeneas

Aeneas Strategy

The world becomes more complex every day. Companies have additional demands on ICT to support growth and the drive towards optimisation. Businesses want to: enable business change (acquisition, mergers and divestments and shift in regional focus), support major business growth that in many cases rely on the speedy provision of ICT services for successful completion and support the drive to top performance via (process) standardisation, automation and simplification. Sourcing therefore is a key strategic business tool in order to meet these requirements. It delivers the flexibility needed to adapt in a fast changing environment and can transform an organisation's ability to create significant competitive advantage and realise its strategic ambitions. Now, organisations need even more cost-effectiveness and performance benefits from outsourcing. Using economies of scale and skills of first class ICT players.

DeHardloopWinkel

De Hardloopwinkel

De Hardloopwinkel is de specialist op het gebied van hardlopen en heeft inmiddels 6 vestigingen in Nederland. Mede door de jarenlange ervaring en kennis is De Hardloopwinkel uitgegroeid tot dé hardloopspecialist in jouw regio.

LaGironde

Wijnhandel La Gironde

La Gironde, een traditioneel bedrijf met een duidelijke visie: mooie wijnen (ver)kopen!

Duurzame relaties met veelal kleinere, ambachtelijke wijnmakers garandeert een onderscheidend assortiment. Wijnen die staan voor hun afkomst, die het "terroir" waar zij vanaf komen en de druivensoorten waarvan zij gemaakt zijn, op de best mogelijke manier weergeven. Het brede assortiment van meer dan 300 wijnen is voornamelijk toegespitst op karaktervolle wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië maar ook uit de nieuwe wereld, zoals Chili, Argentinië en Zuid-Afrika.

Een goede service verlenen en onze producten zo goed mogelijk begeleiden is nog een belangrijk punt. Hetgeen wij nodig achten omdat onze wijnen geen eenheidsworst zijn maar juist typisch voor hun herkomstgebied.

E captain

E-Captain

Alles-in-één software oplossing biedt totaaloverzicht voor elke organisatie
Altijd op koers met e-Captain

Met e-Captain haalt u de gebruiksvriendelijke internetapplicatie gericht op verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van onder meer leden, relaties en donateurs, websites en de boekhouding in huis. Verenig online het overzicht en het inzicht rondom uw organisatie zodat u altijd op koers blijft. Elke organisatie heeft een 'captain' die aan het roer staat. 

Met e-Captain beschikt u over een op maat samengesteld CRM-softwarepakket dat u al voor 365,- euro per jaar een extra 'bestuurslid' levert die het totaaloverzicht voor elke organisatie biedt. Van artikelenbeheer tot en met websitebeheer en alles wat daar tussen zit.

TheHealthFactory

The Health Factory

Het doel van The Health Factory is mensen te informeren en adviseren over een gezonde leefstijl.  Aandacht voor gezonde voeding en beweging zijn hierbij speerpunten. Naar ieders behoefte en op elk niveau. Een persoonlijke aanpak waarbij het resultaat voorop staat. Een breed pakket aan activiteiten die de gezonde leefstijl , aanpassing en verandering kunnen ondersteunen.

Motiveren en stimuleren om aan sport en beweging te doen. Ieder op zijn / haar niveau. Aandacht voor een gezonde leefstijl wat leuk moet zijn , en blijven , en waarbij voeding en bewegen samengaan. Gericht op duurzame vitaliteit.

Vaessen

Herman Vaessen

Thuis in groen. Dat is Herman Vaessen. Of het om tuinen, bomen of groenvoorziening gaat: Herman Vaessen heeft voor al deze disciplines pure specialisten in huis. Het dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Daarbij beperkt Herman Vaessen zich niet tot de planten en het groen. Ook voor bestrating, (zwem)vijvers, kunstgras of verlichting bent u bij Herman Vaessen aan het goede adres.

De grootte van een klus maakt niet uit. Eén boom snoeien in een particuliere tuin of een compleet park inrichten voor een gemeente: beide projecten krijgen alle aandacht die het behoeft. Herman Vaessen regelt het werk met goed opgeleid personeel, een uitgebreid en prima onderhouden machinepark en natuurlijk met een servicegerichte werkhouding waarbij het gezegde afspraak is afspraak hoog in het vaandel staat.

Daarom: zaken doen met Herman Vaessen is pas echt Groen Geregeld.

Mijn GARAGE

Mijn Garage

Mijngarage.nl geeft u vooraf duidelijkheid over prijzen voor autoreparatie en -onderhoud. Dankzij onze prijsgarantie komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. Mijngarage.nl heeft een netwerk van 1.500 aangesloten garages. Daarom vindt u altijd een garage in de buurt die uw werkzaamheden uitvoert tegen een vaste én scherpe prijs.

Inqar

Inqar autoverhuur & shortlease Drechtsteden

INQAR Drechtsteden is een jong autoverhuurbedrijf gevestigd in Zwijndrecht en gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen zoals autoverhuur en shortlease.  Wij zijn een enthousiast team en bieden onze klanten extra service. Wij hebben ons ten doel gesteld om een ieder zo goed mogelijk te voorzien in zijn of haar vervoersbehoefte. Of het nu gaat om de huur van een personenauto , personenbus , bedrijfsauto of verhuisauto.

Autoverhuur INQAR Drechtsteden, verzorgd de plaatselijke autoverhuur Zwijndrecht en busverhuur Zwijndrecht maar maakt deel uit van de landelijke INQAR-formule. Hierdoor kunnen wij u prijstechnisch diverse voordelen bieden, in combinatie met een stukje flexibiliteit en betrokkenheid richting onze huurders. U bent bij ons aan het juiste adres voor kundig advies, een juiste bediening aan de balie en levering van een nette huurauto.

Voor de zakelijke markt bieden wij zeer scherpe shortlease tarieven.Vele particulieren, kunnen zonder dat ze het weten, stukken voordeliger auto rijden met een huurauto. Ons wagenpark bestaat uit auto’s van diverse gerenommeerde merken en zijn in vele varianten beschikbaar. Wij verhuren personenauto’s (handgeschakeld en automaat), personenbussen, dubbel cabinebussen en bestelauto’s. Van compacte besteller tot bakwagen met hydraulische laadklep. 

De hele regio Drechtsteden en Zwijndrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Heerjansdam, Alblasserwaard en Moerdijk zijn bij INQAR Drechtsteden van harte welkom! Wij helpen u graag op weg met de juiste huurauto.

Logo jecete

Jecete Logistics BV

JeCeTe Logistics is de juiste partner bij het zoeken en vinden naar de logistieke oplossingen voor uw bedrijf. Wij hebben de kennis, ervaring en mogelijkheden om uw transportproblemen te reguleren en uit te voeren binnen Nederland. Ons team staat klaar voor uw dag- en/of nachttransport. Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van snel-, pallet-, container en gevaarlijke stoffen transport is uw vracht snel en verantwoord op de eindbestemming.

Iwe logo

IWE watersnijtechniek

IWE watersnijtechniek is de officiële importeur van OMAX & MAXIEM watersnijmachines in Nederland, België, Luxemburg & Denemarken.

OMAX de innovatieve & leidende, watersnijmachine fabrikant die als een van de weinigen in de branche zelf zijn watersnijmachines, hogedrukpompen en watersnijmachine software ontwikkelt & produceert. In de afgelopen 23 jaar heeft OMAX meer dan 5000 watersnijmachines over de gehele wereld geïnstalleerd.

 

Pronk Home

M.J Pronk

MJ PRONK BV: UW FULL-SERVICE GROENTEN EN FRUIT LEVERANCIER.

In 1962 is het bedrijf begonnen als hardfruitleverancier. Nu leverancier van het totale AGF-pakket en al meer dan 50 jaar succesvol. Vestigingen, strategisch verdeeld in Nederland (Zwaagdijk en Poeldijk ) en België (Mechelen), stellen ons in staat een zeer breed assortiment te voeren dat dagelijks vers ingekocht, verwerkt en verdeeld wordt en geleverd wordt aan klanten in binnen- en buitenland.

Uw veldsla uit België, uw exoten uit Zuid Amerika, kasgroenten, vollegrondsgroenten of hardfruit: ’s morgens besteld, ’s nachts vers aangeleverd. Een team van vakmensen zorgt dat al uw wensen perfect worden uitgevoerd. Wij voldoen aan alle eisen die tegenwoordig aan de AGF-handel worden gesteld. Uiteraard zijn we IFS gecertificeerd en waar mogelijk en wenselijk maatschappelijk verantwoord. Een dynamisch, flexibel en ervaren versbedrijf met inmiddels de derde generatie in de gelederen, bruisend van ideeën en ambitie voor de toekomshttp://www.mjpronk.nl/

veldhoven

Velthoven transport

Wij zijn gevestigd in Kwintsheul, gelegen in de nieuw gevormde Gemeente Westland.

Wanneer u een transportprobleem heeft of dit in de toekomst verwacht, dan bent u beland op het juiste adres. Wij zorgen namelijk altijd voor dynamische en creatieve transportoplossingen. Of dit nu een eenmalige transportaangelegenheid betreft, of dat het betrekking heeft op overname van complete vervoerstromen. Wanneer u op een menu-items drukt, krijgt u een indruk van ons bedrijf en de werkzaamheden.

Rodekruis

Rode kruis Vlaardigen

Onze vrijwilligers staan klaar voor kwetsbare inwoners van Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Overschie, zodat zij in tijden van nood niet alleen staan.

Onze vrijwilligers zetten zich in voor noodhulp, evenementenhulp, EHBO-cursus, (rolstoel)vervoer en projecten waarmee we mensen willen versterken zodat zij zichzelf beter kunnen reden.

Onze activiteiten

Wilt u een EHBO-cursus volgen of organiseert u een evenement en wilt u hulpverleners van het Rode Kruis aanvragen? Of u moet zich verplaatsen van A naar B en u heeft vervoer nodig? Het Rode Kruis doet veel meer dan u denkt!!!

Kijk op onze “Contact-pagina” hoe u ons kunt bereiken.

AH

Albert Heijn

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar

We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Ons huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Bikes

Zwaan bikes Rotterdam

In 1991 zijn wij begonnen in de ondergrondse fietsenstalling onder het oude Centraal Station van Rotterdam. Rond 1998 werd er een winkel en een nieuwe werkplaats gecreëerd in de bestaande ruimte.

 

Sinds maart 2016 zitten wij op onze prachtige en centrale locatie in Rotterdam aan het Weena. Dit gebouw ligt op 100 meter van het Centraal Station Rotterdam. In het Groot Handelsgebouw hebben we een mooie ruimte. Vanwege de monumentale uitstraling van dit pand en onze goed ingerichte winkel, hebben we de mooiste Bromptonshop van de Benelux kunnen bouwen!

 

Naast de verkoop van Brompton zijn we ook de enige winkel ter wereld die echte Brompton huurfietsen zonder abonnement ter beschikking heeft.

 

Wij repareren alle fietsen, verhuren normale fietsen en verkopen gebruikte fietsen, nieuwe e-bikes en fietsaccessoires! Waar we heel trots op zijn is dat we zelf fietsen bouwen, speciaal op maat van de klant. Dit eigen merk, Zwaan Bikes, is onze trots: het is zeer exclusief en met de hand gebouwd!

Golfclinic 2 medium

Golfschool Hitland

Golfschool Hitland is een zeer toegankelijke golfschool onder leiding van 3 PGA-golfprofessionals 
In de verkiezing bij Onderneming van het jaar, georganiseerd door het weekblad IJssel- en Lekstreek, is Golfschool Hitland als winnaar uit de (stem-)bus gekomen. Zij bieden golfers op elk niveau de mogelijkheid om nog meer uit hun spel te halen.
Tijdens de lessen, cursussen en clinics staat een serieuze sportbeleving voorop waarbij er alle ruimte is voor plezier. Tevens organiseren zij golfvakanties, wedstrijden en overige evenementen.
Het geven van een golfclinic waarvan de opbrengst voor de Roparun is toont aan dat zij ook Sociaal Ondernemend zijn.
logo-primera

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen

logo-brouwenstijn

Wij zijn Kaasspeciaalzaak Brouwenstijn uit Rozenburg.
Wij zijn een delicatessenwinkel met een zeer uitgebreid assortiment aan producten.
Bij ons kunt u terecht voor service, kwaliteit en gezelligheid. Hierdoor hebben wij al vele jaren een vaste klantenkring, ook uit Hellevoetsluis en Rotterdam. Met een ontzettend enthousiast team helpen wij u graag aan de beste en lekkerste producten.
In ons assortiment vindt u onze vaste producten maar daarnaast ook regelmatig noviteiten. Hiervoor bezoeken wij meerdere malen per jaar verschillende beurzen die door onze leveranciers georganiseerd worden. Zo blijven wij goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche.

Buiten de ‘normale’ boodschappen kunt u ook bij ons terecht voor speciale artikelen, zoals cadeau-manden en kerstpakketten.
Ook organiseren wij twee maal per jaar een wijnproeverij. Hier krijgt u de mogelijkheid om tientallen soorten wijn te proberen en de lekkerste vleeswaren en kazen te proeven. Wij zorgen altijd voor een gezellige sfeer zodat iedereen een leuke avond heeft.
Ons assortiment bestaat uit:

  • Hollandse kaas
  • Buitenlandse kaas
  • Kwaliteits Wijnen 
  • Bonbons
  • Verse Vleeswaren


En nog veel meer!

bakkerij

Bakkerij Remmerswaal B.V. is een middelgrote ambachtelijke bakkerij en is gevestigd in Schiedam.

In mei 1946 is de bakkerij opgericht en inmiddels staat de derde generatie Remmerswaal aan het roer. Begonnen met een veredelde woonkamer en in de loop der jaren uitgebreid tot een zeer moderne bakkerij. Onze winkel aan de sluis is in 2012 verplaatst naar het hagelnieuwe Winkelcentrum Damplein. Achter deze winkel gaat nog een veel groter bedrijf schuil. Met bijna 40 man personeel en 10 bestelbussen voorzien wij dagelijks zo’n 400 afnemers van vers brood. Wij bezorgen in Den Haag, Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Vlaardingen, Alblasserdam, Naaldwijk, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Gouda, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Wassenaar, Alphen a/d Rijn en Oegstgeest.

Wij zijn actief in de volgende segmenten: hotels, catering (bedrijfsrestaurants), institutioneel (verzorgingstehuizen), groothandel, horeca en de kleinschalige retail. Het zijn deze segmenten waar ambacht, assortiment, flexibiliteit, hygiëne, kwaliteit en service een voorname rol spelen.

Dat Bakkerij Remmerswaal B.V. zich zo heeft ontwikkeld is een direct gevolg van onze kernpunten:

  • onze ambachtelijke kwaliteit,
  • een breed assortiment brood, banket, bake-off en gebak,
  • hygiëne, we zijn als één van de weinige bakkerijen FSSC 22000 gecertificeerd,
  • flexibiliteit en service door korte aanvoerlijnen.

We blijven actief in de markt om ook via de achterdeur de groeilijn door te zetten. In 2014 hebben we Bakkerij de Jong uit Schiedam overgenomen. Omdat de overgenomen bakkerij veel moderner en ruimer is opgezet hebben we productie samengevoegd en volledig omgezet naar de bakkerij in Schiedam. In 2015 hebben we deze samenvoeging afgerond en hebben we de bakkerij FSSC 22000 gecertificeerd. Ook voor de komende jaren hebben we nog plannen genoeg, wordt vervolgd!

tulip-inn-m

Tulip Inn biedt een ideale tussenstop vlakbij snelweg A27 van Breda naar Utrecht. Het is gelegen in een rustige landelijke omgeving, op slechts 2 km van het stadscentrum van Meerkerk. Of u nu geniet van een weekendje weg of op zakenreis bent, dit gunstig gelegen zakenhotel biedt de perfecte uitvalsbasis om regio Rivierenland te verkennen. Tijdens uw verblijf in Tulip Inn Meerkerk kunt u een bezoek maken aan Kinderdijk met zijn authentieke windmolens, onderdeel van het Werelderfgoed van UNESCO; ontdek de middeleeuwse stad Gorinchem of ontspan op een kalme boottocht.

Het hotel Tulip Inn Meerkerk is Green Key gecertificeerd en biedt gasten 64 comfortabele en goed ingerichte Standard en Superior kamers met een volledige en suite faciliteiten. Al onze kamers zijn mooi ingericht en bieden werkelijk waar voor uw geld. Elke kamer beschikt over een ruime schrijftafel, mogelijkheden om thee en koffie te zetten en een flatscreen TV met internationale kanalen om uw verblijf comfortabel te maken.

Ideaal voor zakenreizigers, toeristen en groepen. Dit gastvrije hotel biedt ook 6 modulaire en te combineren vergaderzalen, gratis parkeergelegenheid met oplaadpunten voor elektrische auto's, gratis wifi, een Starbucks café, een tafelservice restaurant en een selfservice restaurant. Iedere ochtend wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant.

Voor uw gemak en uw veiligheid, is de receptie van Tulip Inn Meerkerk de klok rond open. Ons toegewijde en vriendelijke team heet u van harte welkom en zal er alles aan doen om te helpen uw verblijf bij ons zo zorgeloos en ontspannen mogelijk te maken.

Indien u geniet van buitenactiviteiten en fietsen of wandelen houdt, is er een aangenaam en makkelijk jaagpad dat langs de rivier De Linge loopt en langs typische dorpjes komt. Het is een aangename wandeling van 30 minuten van het hotel naar Meerkerk, een levendig stadje met een aantal winkels en een warenhuis. Wij helpen u graag met het huren van een fiets en kunnen u voorzien van kaarten met fietsroutes.

Bent u op zoek naar een hotel tegen een betaalbare prijs in het centrum van Nederland? Reserveer nu en geniet van gereduceerde tarieven.