Sponsoren

Wij zijn trots op onze sponsoren.

DeHardloopWinkel

De Hardloopwinkel

De Hardloopwinkel is de specialist op het gebied van hardlopen en heeft inmiddels 6 vestigingen in Nederland. Mede door de jarenlange ervaring en kennis is De Hardloopwinkel uitgegroeid tot dé hardloopspecialist in jouw regio.

LaGironde

Wijnhandel La Gironde

La Gironde, een traditioneel bedrijf met een duidelijke visie: mooie wijnen (ver)kopen!

Duurzame relaties met veelal kleinere, ambachtelijke wijnmakers garandeert een onderscheidend assortiment. Wijnen die staan voor hun afkomst, die het "terroir" waar zij vanaf komen en de druivensoorten waarvan zij gemaakt zijn, op de best mogelijke manier weergeven. Het brede assortiment van meer dan 300 wijnen is voornamelijk toegespitst op karaktervolle wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië maar ook uit de nieuwe wereld, zoals Chili, Argentinië en Zuid-Afrika.

Een goede service verlenen en onze producten zo goed mogelijk begeleiden is nog een belangrijk punt. Hetgeen wij nodig achten omdat onze wijnen geen eenheidsworst zijn maar juist typisch voor hun herkomstgebied.

E captain

E-Captain

Alles-in-één software oplossing biedt totaaloverzicht voor elke organisatie
Altijd op koers met e-Captain

Met e-Captain haalt u de gebruiksvriendelijke internetapplicatie gericht op verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van onder meer leden, relaties en donateurs, websites en de boekhouding in huis. Verenig online het overzicht en het inzicht rondom uw organisatie zodat u altijd op koers blijft. Elke organisatie heeft een 'captain' die aan het roer staat. 

Met e-Captain beschikt u over een op maat samengesteld CRM-softwarepakket dat u al voor 365,- euro per jaar een extra 'bestuurslid' levert die het totaaloverzicht voor elke organisatie biedt. Van artikelenbeheer tot en met websitebeheer en alles wat daar tussen zit.

Bikes

Zwaan bikes Rotterdam

In 1991 zijn wij begonnen in de ondergrondse fietsenstalling onder het oude Centraal Station van Rotterdam. Rond 1998 werd er een winkel en een nieuwe werkplaats gecreëerd in de bestaande ruimte.

 

Sinds maart 2016 zitten wij op onze prachtige en centrale locatie in Rotterdam aan het Weena. Dit gebouw ligt op 100 meter van het Centraal Station Rotterdam. In het Groot Handelsgebouw hebben we een mooie ruimte. Vanwege de monumentale uitstraling van dit pand en onze goed ingerichte winkel, hebben we de mooiste Bromptonshop van de Benelux kunnen bouwen!

 

Naast de verkoop van Brompton zijn we ook de enige winkel ter wereld die echte Brompton huurfietsen zonder abonnement ter beschikking heeft.

 

Wij repareren alle fietsen, verhuren normale fietsen en verkopen gebruikte fietsen, nieuwe e-bikes en fietsaccessoires! Waar we heel trots op zijn is dat we zelf fietsen bouwen, speciaal op maat van de klant. Dit eigen merk, Zwaan Bikes, is onze trots: het is zeer exclusief en met de hand gebouwd!