Hitlandrun 2018

Hitlandrun 2018

Uitslagen

 

De 6e editie van de Hitlandrun zal plaatsvinden op 22 april 2018 op recreatiegebied Hitland in Nieuwerkerk a/d IJssel. 

Met de opbrengst van de Hitlandrun wordt het goede doel van de Roparun ondersteund: het toevoegen van leven aan de dagen, waar geen dagen kunnen toegevoegd aan het leven van kankerpatiënten. 

De kidsrun 1 en 2 km starten om 11 uur en de 5 en 10 km wedstrijd om 12 uur. 

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

Voor de flyer klik hier

Ook dit jaar zal de Hitlandrun gesponsord worden. De volgende sponsoren hebben hun bijdrage aan de Hitlandrun 2018 bevestigd:

 

logo-hornbach

 

 

 

noalogo-300x138

 

 

 

reewijk

 

 

 

vansteun  

hitlandrun2018r-krebbers-beheer-b

 

 

 mooiparfum

 

 

hitlandrun2018vddussen-logo-fc-metboompje

 

 

 

hitlandrun2018drukkerij-middelkoop-logo 

 

 

 

 

hitlandrun2018hoogerwaard-logo

 

 

 

hitlandrun2018logo-vivante-1797

 

 

 

hitlandrun2018brasserie-geen-idee

 

 

 

 

 

 

hitlandrun2018vanleeuwen

 

 

 

 

 

 

Van Leeuwen  

 

Namens de deelnemers en het Geen Getrut team 2018, bedankt!

 

 

Update Hitlandrun d.d. 18 april 2018

 

 

Lokatie

De start-/ finishlokatie van de Hitlandrun ligt direct naast de parkeerplaats aan de Hitlandselaan in recreatiegebied Het Hitland in Nieuwerkerk a/d IJssel. Kom als het mogelijk is alsjeblieft met de fiets of het OV! Als je van de 's-Gravenweg komt, rijd dan naar de eerste P aan je rechterhand en volg de aanwijzingen van de parkeerwachten op. De routebeschrijving vind je hier.

 

Programma

Het programma is zondag als volgt:

 

9.30 u start na-inschrijving
10.50 sluiting na-inschrijving kidsruns
11.00 start 1 km kidsrun
11.15 start 2 km kidsrun
11.30 prijsuitreiking kidsruns
11.50 sluiting na-inschrijving 5 en 10 km
12.00 start 10 km
12.05 start 5 km
13.00 prijsuitreiking 5 en 10 km

 

 

 

Parcours

Alle wedstrijden gaan door het groene Hitland. De paden bestaan grotendeels uit schelpen (half verhard), zijn deels gras en deels asfalt. Op de 1 en 2 km hebben we een voorloper, op de 5 km een voorfietser en toploper Patrick Kwist fungeert als voorloper op de 10 km. Uiteraard mag hij ingehaald worden 😉

 

Faciliteiten
Op het terrein zijn wc's en kleedruimte (tent) aanwezig, waar je je tas (onbewaakt) kunt neerzetten. Picnic zal voor de kinderen een springkussen neerzetten en een Goalie, waar leuke prijsjes te winnen zijn. Verder is er allerlei lekkers te koop, kun je wat drinken op het terras en kun je bij ons het enige echte Geen Getrut-shirt aanschaffen. Betalen met je pinpas is mogelijkDe volledige opbrengst komt ten goede aan Stichting Roparun, die zich inzet voor het verhogen van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten.

 

Actuele info

Het belooft zondag prachtig weer te worden dus neem gezellig je familie en vrienden meeHoud deze website en Facebook in de gaten voor de laatste informatie over het evenement.

 

 

 

 

Hartelijke groet,

Roparunteam Geen Getrut

Hitlandrun 2017

 

Beste sportieveling,

Wat een geweldige dag was het vandaag! Super dat je dit mede mogelijk hebt gemaakt. We hopen dat je genoten hebt van de Geen Getrut Hitlandrun. We hebben leuke en spannende wedstrijden ervaren tijdens de 1 en de 2 kilometers kids run en de 5 en 10 km runs door het prachtige recreatieschap Hitland!

Uitslagen 1km

Uitslagen 2km

Uitslagen 5km

Uitslagen 10km

Met jouw sportieve prestaties heb je een bijdrage geleverd aan het goede doel: de zorg voor kankerpatiënten die via de Stichting Roparun worden geholpen. Hartelijk dank daarvoor! De Hitlandrun hebben we kunnen organiseren met hulp van veel lokale ondernemers, waarbij we met name hoofdsponsor Hornbach dankbaar zijn voor alle ondersteuning. Daarnaast hebben Sportief Capelle en de gemeentes Zuidplas en Capelle a/d IJssel bijzonder geholpen om er een mooie dag van te maken.

Foto's op facebook

We zien er nu al enorm naar uit om je volgend jaar weer te treffen tijdens de Hitlandrun 2018.

Met sportieve groet,

 

Team Geen Getrut